top of page

Eventfotografie

Een professionele reportage van jouw event is ontzettend waardevol. Niet alleen alleen omdat jij er waarschijnlijk veel tijd en moeite in hebt gestoken, maar ook omdat je deze foto's ideaal kunt inzetten als marketingmateriaal. Zo kun je de foto's gebruiken als terugblik voor gasten, voor het gebruik op social media of als promotie materiaal voor een volgend event.

Als ik als fotograaf op jouw event aan de slag ga, zul je nauwelijks doorhebben dat ik er ben. Ik stel mezelf onopvallend op, waardoor ik de meest spontane en leuke momenten op beeld kan vastleggen. Als resultaat kun je een gevarieerd aanbod aan foto's verwachten. Denk hierbij aan sfeerfoto's en detailfoto's, maar ook aan portretfoto's van bijvoorbeeld sprekers op het event.

JuniorCompany2023-Web-75.jpg

Werkwijze

Stap 1 - Voor het event

We bespreken van tevoren (telefonisch of per mail) wat je wilt bereiken met de foto's van het event en wat jouw wensen zijn. Hier kan ik tijdens de shoot rekening mee houden. We bespreken daarnaast het programma, zodat ik alle belangrijke momenten goed kan vastleggen.

Stap 2 - Tijdens het event

Om de sfeer van het event goed te kunnen vangen op beeld, is het belangrijk dat gasten zich op hun gemak voelen. Daarom stel ik mezelf onopvallend op, zodat ik de meest spontane en leuke momenten op beeld kan vastleggen.

Stap 3 - Na het event

Je wilt natuurlijk na het event zo snel mogelijk de foto's zien en kunnen delen met je gasten of publiek. Ik zorg ervoor dat ik binnen 48 uur de beste foto's, zorgvuldig geselecteerd en bewerkt, aanlever. Zo kun je deze foto's snel bekijken en delen.

bottom of page