top of page

Personal branding fotografie

Jezelf zichtbaar maken achter je merk. Dat is wel personal branding doet. We weten allemaal hoe foto's onmisbaar zijn geworden bij het goed in de markt zetten van je eigen merk of bedrijf. Professionele foto's creëren daarnaast een band met je klanten en je wekt het vertrouwen van mensen. De kans dat anderen jou zullen herinneren wordt daardoor vele malen groter.

Tijdens een personal branding fotoshoot maak ik niet alleen portretfoto's, maar zorg ik voor dat ik precies de foto's maak die precies vertellen wat jouw merk of bedrijf doet en waar jij voor staat.

Barbershop88-124-bewerkt_edited.jpg

Werkwijze

Stap 1

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld neem ik contact met je op. We prikken een moment voor het digitale intakegesprek en plannen natuurlijk ook de fotoshoot zelf.

Stap 4

Binnen een week stuur ik je een online galerij op met de foto's. Zo kun je zelf kiezen welke foto's jij het mooist vindt. Wil je toch meer foto's dan in je pakket zaten? Je kunt altijd extra foto's afnemen.

Stap 2

Tijdens het digitale intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken met de foto's. Een goede voorbereiding zorgt er namelijk voor dat de daadwerkelijke foto's zo goed mogelijk aansluiten bij het doel.

Stap 5

Nadat je hebt aangegeven welke foto's je wilt, ga ik aan de slag met de bewerking. Denk hierbij aan retouch en het finetunen van contrast, belichting en kleuren.

Stap 3

De dag van de fotoshoot! We spreken af op de locatie die we van tevoren hebben gekozen. Tijdens de shoot help ik je met poseren en zorg ik voor een ontspannen sfeer. Het wordt een gezellige dag!

Stap 6

De bewerkte foto's stuur ik in hoge resolutie via WeTransfer naar je op. 

bottom of page