top of page
Portretfoto Ruben Philipse

Ruben Philipse

Freelance fotograaf

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Linkedin
  • Facebook

Over mij

Ik ben Ruben, een Nederlandse fotograaf. Sinds 8 jaar woon ik in het mooie Utrecht. Mijn passie voor fotografie is ongeveer 7 jaar geleden begonnen toen ik voor een halfjaar vertrok naar Zuidoost-Azië, inclusief backpack. Voordat ik vertrok had ik een instap spiegelreflexcamera gekocht, niet wetende of ik deze tijdens mijn reis überhaupt ging gebruiken. Je raadt het al. Deze spiegelreflexcamera werd de beste aankoop ooit. Het vastleggen van mensen, landschappen en culturen in verschillende landen vond ik geweldig.

 

Sinds die ene reis heb ik mezelf op zoveel mogelijk verschillende 'smaken' binnen de fotografie gericht. Denk hierbij aan straatfotografie, natuurfotografie, portretfotografie, eventfotografie en personal branding fotografie. 

 

Een aantal jaren en een paar camera’s verder heb ik me volledig gericht op het fotograferen van mensen en evenementen. Al gaat mijn camera tijdens een vakantie natuurlijk altijd mee! 

Hoe ik werk

Tijdens het fotograferen zorg ik voor een luchtige en ontspannen sfeer. Je kunt daardoor helemaal jezelf zijn,

wat de foto’s altijd ten goede komt. Tijdens een fotoshoot neem ik je altijd mee in de resultaten, zodat ik zeker weet dat ik de foto’s maak die jij graag wilt! Qua locaties is er heel veel mogelijk. Bij jou thuis, op een evenementenlocatie, op jouw werk of een locatie buiten. Ik denk graag met je mee!

bottom of page